Profil

Det hele begyndte i 1952, da Kjeld Pedersen startede Bdr. Pedersens Maskinstation sammen med broderen Carlo. Deres veje skiltes i 1971, og så fortsatte Kjeld Pedersen alene under navnet Vejstrup Maskinstation, og det stod tidligt klart, at sønnen, Lars, bejlede til at overtage forretningen.

Lars har altid arbejdet med store maskiner, og tog en uddannelse som traktormekaniker hos Jens Dyhr Nielsen i Gudbjerg og arbejdede nogle år i Ringe Maskinforretning, inden han i 1991 vendte hjem til maskinstationen i Vejstrup, som han overtog i 1997. Lars har også taget kloakmester eksamen og er derfor autoriseret kloakmester. I 2012 kunne firmaet fejre 60 års jubilæum.

Vejstrup Maskinstation drives i dag med fokus på entreprenøropgaver, kloak/anlæg. Maskinstyring  er i dag flyttet over i et nyt firma som har ekspertisen. Vejstrup Machine Control ApS, kan helt sikkert hjælpe dig.

Lars Møllegård Pedersen - Vejstrup Maskinstation. Foto: Roland P.
Lars Møllegård Pedersen – Vejstrup Maskinstation. Foto: Roland P.

Den gamle Ferguson traktor var den første maskine Lars Pedersens far, Kjeld Pedersen, købte, da han i 1952 startede maskinstationen. Som udlært traktormekaniker holder Lars Pedersen den i tip top stand og bruger den til at rive gårdspladsen med.